Τρόποι Παραγγελίας

1) Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας

Τα προϊόντα διατίθενται χονδρικώς και λιανικώς. Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της ιστοσελίδας μας. Πατήστε στο σύνδεσμο Προσθήκη δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.

Πατώντας ολοκλήρωση θα λάβουμε την παραγγελία σας. Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Τέλος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικός για την επιβεβαίωσή της παραγγελίας.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο Τηλ.: 2310 473680 ή στο Fax: 2310 473681.

2) Με E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε email στο info@omicronmotors.gr . με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται, από την Εταιρεία μας, μέσω αποστολής e-mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατά την παραγγελία, είτε εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών τηλεφωνικώς.

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μίας παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παράλληλα θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διαθεσιμότητας – αποστολής.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει έως την στιγμή αποστολής των προϊόντων αφού προηγηθεί τηλεφώνημα ή email ακύρωσης.

Επιστροφές

Επιστροφές παραγγελιών, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία μας, μπορούν να γίνουν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Βασική προϋπόθεση είναι τα προϊόντα της παραγγελίας να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί θα επιστραφεί στον πελάτη εντός 14 ημερολογιακών ημερών.


Υπηρεσιες

Κατηγοριες προϊοντων

Προσφορες

Ωραριο λειτουργιας

 • Πωλήσεις:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00

  Συνεργείο – Ανταλλακτικά:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00

  Φανοποιείο:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00