Τρόποι πληρωμής

Σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.
Eurobank IBAN: GR8502602570000270201384240
Δικαιούχος: ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Για παραγγελίες που εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει ο αγοραστής να στείλει με fax η email το καταθετήριο και τότε ενεργοποιείται ο χρόνος παράδοσης.

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έρθει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει για παραλαβή του προϊόντος ο courier, για να σας το παραδώσει θα πρέπει να του δώσετε το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο.

Πληρωμή με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Eurobank.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή server στην υπηρεσία Cardlink Payment Gateway της ΤΡΑΠΕΖΑΣ Eurobank οπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128 bit την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια) από το Eurobank Cardlink Payment Gateway.

Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Cardlink Payment Gateway της Τράπεζας Eurobank, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (omicronmotors.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Υποστηριζόμενες Κάρτες

Με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Παραλαβή και πληρωμή από την έδρα μας.


Υπηρεσιες

Κατηγοριες προϊοντων

Προσφορες

Ωραριο λειτουργιας

 • Πωλήσεις:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00

  Συνεργείο – Ανταλλακτικά:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00

  Φανοποιείο:
  Καθημερινά: 09:00 - 18:00,
  Σάββατο: 09:00 – 15:00